MILION: Maja Berović istakla da je rad bio turbulentan, ali i koja pesma nosi posebnu simboliku (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

18. 07. 2023. u 13:20

REGIONALNA MUZIČKA ZVEZDA Maja Berović objavila je svoj deveti studijski album "Milion", a juče je održala njegovu veliku promociju.

МИЛИОН: Маја Беровић истакла да је рад био турбулентан, али и која песма носи посебну симболику (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Maja je više od godinu dana, zajedno sa svojim timom, radila na novom albumu, a po prvi put na našim prostorima prikazani su virtuelni spotovi, gde je Maja predstavljena kao virutelni lik.

Foto: ATA images

- Evo mene opet nakon dužeg vremena. Ono što sam očekivala od novog albuma to sam i dobila, sve je turbulentno - istakla je Maja na samom početku, a onda otkrila koja numera joj je najomiljenija, te progovorila o tome kakvu simboliku nosi pesma "Lav" i zašto ima posebno mesto u njenom srcu:

Foto: ATA images

- "Milion" je moj favorit, ali svaku pesmu sam otpevala sa emocijom, ali autobigrafska je pesma "Lav", zbog mog sina.

Foto: ATA images

U toku razgovora Maja je otkrila da se na novom albumu okušala i kao kantautor.

Foto: ATA images

- Okušala sam se kao tekstopisac, imala sam i pre pesme koje sam sama radila. Svako je dao nešto svoje, sarađivali smo. Pesme sam osećala. Htela sam da ljudima dam staru Maju u nekom novom pakovanju. Nisam htela da odložim izdavanje albuma zbog drugih koji izdaju, planirala sam sad da izađe i tako je i bilo - rekla je muzička zvezda.

Foto: ATA images

Kompletan intervju sa Majom pogledajte u videu ispod:

U nastavku pogledajte i poslušajte naslovnu numeru sa novog Majinog albuma "Milion":

Takođe, pogledajte i poslušajte pesmu sa novog albuma koju je Maja posvetila svom sinu, numeru "Lav", za koju kaže da je autobiografska:

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!