“ŽENSKAROŠ” NAJGLEDANIJA SERIJA KOJA ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA

Promo

17. 07. 2023. u 14:00

“ŽENSKAROŠ” je porodična drama koja priča o dve bogate porodice koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. To je priča o dve sestre čiji se putevi ukrštaju sa naslednikom porodice pune izdaje, laži i tajni.

“ЖЕНСКАРОШ” НАЈГЛЕДАНИЈА СЕРИЈА КОЈА ЋЕ ВАС ОСТАВИТИ БЕЗ ДАХА

Foto: Happy tv

U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu prikazuje sliku autentične Turske, na raskrsnici istoka i zapada.

Foto: Happy tv

U centru zbivanja je porodica Korhanli, u čijem je vlasništvu prava juvelirska imperija. Halis Aga (Cetin Tekindor) je glava porodice Korhanli koji iz ničega osniva veliku kompaniju za nakit. On je autoritaran čovek koji uvek kaže poslednju reč u porodici. Iako ima zdravstvenih problema i porodični posao prepušta sinu Orhanu, on i dalje donosi najvažnije odluke.

Ferit (Mert Ramazan Demir) je unuk Halis Age.

Diplomirao je na univerzitetu u SAD samo zato što njegova porodica želi da ga isprati za kaznu. Po povratku u Istanbul, Ferit nastavlja svoj bezbrižan i nepromišljen život. Ferit je upravo suprotnost svom bratu Fuatu (Dogukan Polat) i ocu Orhanu (Emre Altug). Nije poslušan i hoće da živi kako hoće. Međutim, on zavisi od finansijske pomoći svoje porodice i iz tog razloga nema hrabrosti da se pobuni protiv svoje porodice.

Najnovija dešavanja u vezi sa vašom omiljenom serijom koja će vas opčiniti možete pratiti na našoj Fejsbuk grupi Ženskaroš Happy tv serija i Instagram stranici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!