U SVAKOJ FAZI MOG ŽIVOTA, IMALA SAM NEKU OMILJENU PESMU: Goca Tržan u emisiji "Sa zvezdama na ti"

Novosti onlajn

09. 07. 2023. u 12:00

POP ZVEZDA Gordana Goca Tržan gošća je osamnaestog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

У СВАКОЈ ФАЗИ МОГ ЖИВОТА, ИМАЛА САМ НЕКУ ОМИЉЕНУ ПЕСМУ: Гоца Тржан у емисији Са звездама на ти

Foto: V. Danilov

Ona je jedna od najpriznatijih i najvećih muzičkih zvezda na estradi, ali i najiskrenijih osoba na javnoj sceni. Uvek je nasmejana, iskrena i bez dlake na jeziku, kada govori o svim temama.

Foto: V. Danilov

Svoje fanove obradovala je novom duetskom numerom "Mirno" koju izvodi sa mladim pevačem Stefanom Zdravkovićem - Princom od Vranje, koja je za kratko vreme osvojila srca publike.

Foto: V. Danilov

Zasigurno svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim i to se može smatrati kao tajna njenog uspeha i istrajnosti.

Foto: V. Danilov

Muzička publika obožava njene hitove, njenu posebnost i izražajnost u muzici.

Foto: V. Danilov

- Valjda se tako rodiš - nemam pojma, ništa nisam ja tu smišljeno radila. Svi moji talenti su se složili najbolje u onome što sada u ovom trenutku radim - kaže Goca i dodaje:

Foto: V. Danilov

- Mislim da je za bavljenje muzikom, glumom i generalno javnim poslom, mnogo važno umeti da se interpretira nešto, pesma... Interpetacija je gluma, što znači uživljavanje u tekst, u situaciju - ističe pop zvezda.

Foto: V. Danilov

Njena karijera traje pune tri decenije, koju je započela u grupi "Distorzija", pa zatim u grupi "Tap 011", da bi nakon odlaska iz grupe, nastavila je samostalnu karijeru, gde je snimila šest albuma i kasnije mnogo singlova i dueta - koji su evergrin hitovi pop muzike. Goca govori koja je njenja omiljena pesma koju je do sada snimila.

Foto: V. Danilov

- Svaka faza mog života je imala neku omiljenu pesmu. Ali kada bih morala da izvdojim neka to bude "Strašilo", "Haljina", volim "Po mome srcu hodaj", "U niskom letu", "Zarobljena"... Ima ih dosta, ne mogu jednu da kažem - završava muzička zvezda.

Foto: V. Danilov

U razgovoru sa voditeljem Dušanom u "Sa zvezdama na ti", Goca je istakla da već dugo ima i jednu "novu" publiku - televizijsku.

Foto: N. Skenderija

Na TV K1 u okviru njene autorske emisije "Ako progovorim", pokazuje svoju kreativnost i dobija nove poštovaoce. Zato što je, kažu, tako jednostavna, iskrena, "kao jedna od nas, devojka iz komšiluka", a tako posebna, lucidna, zabavna i duhovita.

Foto: V. Danilov

O svemu tome i mnogim drugim stvarima, razgovarala ja sa autorom i voditeljem, Dušanom Cakićem.

Foto: N. Skenderija

U nastavku, u videu ispod, na video-platformi "Novosti" pogledajte novo izdanje emisije "Sa zvezdama na ti".

A sutra, u ponedeljak 10. jula i na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte osamnaesto izdanje emisije "Sa zvezdama na ti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)