PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE? Najnovije informacije o Madoninom zdravstvenom stanju

Novosti Onlajn

29. 06. 2023. u 17:53

NAJNOVIJE informacije govore da je muzičarka puštena na kućnu negu i da se oseća bolje.

ПУШТЕНА НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ? Најновије информације о Мадонином здравственом стању

2008. Foto AP

Vest o odlaganju koncertne turneje pop zvezde Madone (64) zbog njenog zdravlja iznenadila je sinoć mnoge. Naime, Madona je odložila turneju jer je zbog teške bakterijske infekcije završila na intenzivnoj nezi, a njeni predstavnici sinoć su o svemu obavestili javnost. Rekli su da lekari veruju u njen potpuni oporavak, te da će vam se nakon toga javiti sa novim detaljima za obilazak.

Ipak, istakli su i da je iza njih nekoliko zaista teških dana. Naime, Madona je u subotu pronađena bez svesti i brzo je prebačena u bolnicu u Njujorku . Ona je intubirana i provela je najmanje jednu noć, a njenoj rodbini je rečeno da se pripreme na najgore.

– Proteklih dana niko nije znao u kom pravcu će ovo ići, situacija je bila toliko ozbiljna da smo se spremali na najgore. Zato smo od subote sve tajili. Bojali smo se da bismo je mogli izgubiti. Ovo je bio šok. Madona veruje da je nepobediva i dosta se pripremala za turneju, gurala se - rekao je ranije za Dejli mejl Madonina rođaka. Sada stižu najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

Najnovije informacije govore da je muzičarka puštena na kućnu negu i da se oseća bolje, rekao je njen menadžer za  Bi-Bi-Si.

BONUS VIDEO: DIM - Katarina Grujić otkrila kako je pristala da snimi duet sa Fatmirom i kako će provesti leto

(Večernji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini