GAS DO DASKE: Petar Mitić otvoreno o karijeri, porodici i novim planovima (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

17. 06. 2023. u 17:50

MUZIČKA ZVEZDA Petar Mitić važi za jednog od traženijih pevača kada su nastupi i privatna veselja u pitanju, ali ga retko u poslednje vreme viđamo u medijima.

ГАС ДО ДАСКЕ: Петар Митић отворено о каријери, породици и новим плановима (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Petar je sinoć nastupao na jednom prestoničkom splavu, a kako kaže da mu je beogradska publika nedostajala.

- Pre desetak godina Beograd je bio učestao kada su moji nastupi po klubovima u pitanju, sada je to Srbija i Crna Gora, ali uglavnom i privatna veselja. Možda sam se malo zasitio Beograda, ali evo me tu sam ponovo - kaže Petar na početku razgovora.

Foto: Novosti

Pevač je u srećnom braku sa koleginicom, pevačicom Ivanom Pavković, koji imaju troje dece - Vujadina i blizance Vojina i Vuka, a Petar otkriva koliko pomaže Ivani i u kojim poslovima oko dece.

- Kada me vide da ulazim u stan, vidim da se meni najviše raduu. Dosta radim i zaista mi je puno srce kada dođem kući i padnu mi u zagrljaj i puno mi je srce - ističe Petar i nastavlja:

Foto: Novosti

- Ivani pomažem kada je neka "fizikalija", nabavka i sve ostalo. Možda neću biti u pravu, ali tu postoje ženske i muške stvari, ja sam za one teže i gledam da u svemu tome Ivani pomognem i nađem joj se. Tu su i naši roditelji, tako da je puna kuća.

Dugo nije bio diskografski aktivan, ali Petar objanjava zbog čega je to tako.

- Imam dosta pesama "u fioci", snimio sam pesmu "Žena", nekon nje još mnogo toga, ali čeka se neki pravi momenat, ali obećavam da će biti uskoro nešto novo - završava Petar.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Petrom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini