SUZE SAME TEKU: Aleksandra Prijović krila lice i grizla usnu, sve pucalo od emocija na nastupu

Novosti onlajn

10. 06. 2023. u 22:55

PEVAČICA Aleksandra Prijović sinoć je nastupila u jednom klubu, a publika ju je toliko raznežila da se rasplakala na bini.

СУЗЕ САМЕ ТЕКУ: Александра Пријовић крила лице и гризла усну, све пуцало од емоција на наступу

Foto: Printskrin Jutjub

Aleksandra je krenula da izvodi jedan od svojih hitova "Zvuk tišine", a publika ju je već u prvim taktovima nadjačala , te je pevačica prestala da peva i slušala svoje fanove kako složno pevaju.

Kada je krenula da peva refren, ni to joj nisu dozvolili, već su uglas nastavili bez pevačice, što je Aleksandru toliko raznežilo da se rasplakala i nije mogla da zaustavi suze.

Pevačica je u jednom trenutku pokušala da sakrije svoje uplakano lice, pa je i grizla usnu, ali joj to nije pošlo za rukom, zbog čega se prepustila čistom osećaju sreće i suzama radosnicama.

Foto: Instagram

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, a na kraju videa pevačica od suza i emocija nije mogla da dođe do reči, te je rukama pokazala publici srce, što je njima bilo i više nego dovoljno.

"Kraljica", "Koliko je zgodna", "Iskrena i uspešna, obožavam je", samo su neki od komentara koji su preplavili snimak.

BONUS VIDEO:

JEDINSTVENOST JE KLjUČ SVEGA Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

AMERIČKI GLUMAC POSTAO SRPSKI ZET Oženio našu glumicu, pa zaigrao u srpskom filmu: Mislio sam da znam da glumim dok nisam sreo Lauša