ZANEMELA OD STRESA, ŠOKA I BOLA Milica Pavlović se oglasila povodom tragedije u beogradskoj školi

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 20:10

Milica Pavlović van sebe je zbog stravičnog masakra koji se desio danas u Osnovnoj školi na Vračaru i tom prilikom je javno izjavila saučešče porodici i prijateljima tragično nastradale dece i radnika obezbeđenja.

ЗАНЕМЕЛА ОД СТРЕСА, ШОКА И БОЛА Милица Павловић се огласила поводом трагедије у београдској школи

Foto: ATA images

Neviđena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak ubio osmoro dece i pripadnika obezbeđenja škole, Dragana V., a tom prilikom ranio je i još nekoliko učenika, kao i nastavnicu. 

Foto: Printskrin Instagram/senoritamilica

- Zanemela sam od sresa, šoka, bola... Nezapamćena tragedija, preteški i prestrašni dani za našu zemlju i naš narod. Ne mogu da zamislim kroz kakvu tugu i nesreću sada prolaze roditelji, sestre, braća, prijatelji, rodbina nastradale dece. Moje iskreno i najdublje saučešće. Ne znam šta bih više i mogla da kažem. Moje misli i molitve su sa njima - napisala je Milica.

Podestimo, Milica se trenutno nalazi u Americi, gde održava turneju, međutim, zločin koji se dogodio ostavio je sve bez teksta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!