ŠTA SE TO DEŠAVA SA DARKOM LAZIĆEM? Kuma se oglasila - i to u trenutku dok je bila kod njegove bivše, Barbare Bobak

Novosti onlajn

06. 04. 2023. u 18:42

DARKO Lazić je nedavno operisan i zadržan u bolnici

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА СА ДАРКОМ ЛАЗИЋЕМ? Кума се огласила - и то у тренутку док је била код његове бивше, Барбаре Бобак

Foto: ATA images, N. Paraušić

Andreana Čekić nedavno se vratila iz Dubaija, a sada je otkrila kako se sa porodicom provela na egzotičnoj destinaciji. 

- Gledali smo da što više odmaramo, nismo se puno "budalesali", zato sam i crna, videla sam plažu ovog puta. Mediji su pisali da je momak sa fotografije moj novi dečko, ali to mi je brat. Putovanje u Dubai je bio rođendanski poklon njemu - istakla je pevačica i navela da je imala dosta pogrešnih izbora na emotivnom planu, ali da na sve gleda kao na iskustvo i nauk za budućnost, te da dečka trenutno ne traži.

Foto: Novosti

Andreana je priznala na šta najviše voli da potroši novac, a priznala je da ogrlica koju poseduje nije od pravih dijamanata.

- Ovo nije pravi dijamant, kod kuće je pravi. Ja stvarno trošim mnogo. Volim da imam sve, ali volim i da se provedem. Najviše novca sam potrošila na odmore i avionske karte. Treba da shvatim da u životu ne treba da kupujem povratnu kartu.

Reč-dve o kumu

Darko Lazić je nedavno operisan i zadržan u bolnici (zbog krvarenja posle zatezanja kože koja mu se opustila posle zdravstvenih problema). Andreana, njegova kuma, progovorila je o njegovom stanju i to u trenutku dok je bila na promociji pesme njegove bivše, Barbare Bobak.

Foto: Printskrin/Instagram

- Čuli smo se i dobro se oseća. U svom stilu i svojim humorom zabavlja medicinske sestre, konstantno smo na vezi - rekla je Andreana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna