NOVA SAM: Katarina Živković o profilu na TikToku i o fotošopu i filterima na društvenim mrežama (VIDEO)

D. Cakić

01. 04. 2023. u 21:35

FOLK zvezda Katarina Živković sinoć je nastupala u jednom beogradskom klub, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve pristutne.

НОВА САМ: Катарина Живковић о профилу на ТикТоку и о фотошопу и филтерима на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pred sam početak nastupa Katarina je stala pred našom ekipom i predstavnicima medija i porazgovarala o mnogim temama, ali i o društvenom mreži TikTok gde je nedavno otvorila profil.

- Nije neka senzacija, ne koristim ga često jer ne mogu da pronađem sadržaj koji bi bio interesantan da kačim, ali treba malo da sečekam da mi se rodi neka ideja, zato što ne bih volela da bombardujem svoje "milionske pratioce nekim glupostima" (smeh). Za sada su samo dve hiljade, ali nema veze - učim, edukujem se - kaže Kaća na početku razgovora.

Mnogi su konstatovali da fizički dosta podseća na koleginicu Indi Aradinović, a Kaća je sada to i prokomentarisala, i dotakla se fotošopa.

Foto: Novosti

- Indi je prelepa. Što se tiče sličnosti između nas dve, mislim da koristimo isti fotošop ili filter. Sada svuda imamo filtere, neka se obrađuje ko želi. Da li to bilo koga remeti? Vi vidite kako ja izgledam uživo. Nemam ništa protiv toga, i sama obrađujem fotografije, kada mi se nešto ne dopada, sredim to. Pa sada svi to rade - rekla je ona i otkrila šta joj se trenutno ne dopada na sebi:

- Nos mi izgleda veće. To mi smeta, ali ništa specijalno jer imam taj filter kojim mogu to da sredim. Tako da nisam razmišljala o korekciji, to samo ja vidim.

Katarina je priznala da kod sebe nema primere svoja dva alubma, ali povodom toga rekla je sedeće.

- Naravno da nemam, ono što sam imala kod sebe, ja sam podelila. Sada pripremam treći album po redu i sigurno ću sačuvati. Još uvek nisam pronašla baladu, ali ima fenomenalnih bržih pesama - zaključila je Kaća.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Katarinom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZAMALO SNIMIO SVOJU SMRT: Bosanac preživeo udar groma - hteo da snimi nevreme (VIDEO)