CECA PODIGLA PRAŠINU: Izjavom o Anastasijinom dečku privukla veliku pažnju javnosti

Novosti online

28. 03. 2023. u 10:30

CECA Ražnatović tek što se vratila iz Španije, gde je bila kod ćerke Anastasije koja je tamo sa svojim dečkom fudbalerom Nemanjom Gudeljem, sačekalo ju je snimanje nove emisije „Zvezde Granda“.

ЦЕЦА ПОДИГЛА ПРАШИНУ: Изјавом о Анастасијином дечку привукла велику пажњу јавности

Foto: Instagram

Muzička zvezda je sumirala utiske sa odmora na Pirinejima, otkrivši u svega par reči kako se razvija veza između Anastasije i njenog izabranika.

- Odlično sam se provela. Pa kako mogu da se provedem kod svoje ćerke i budućeg zeta – rekla je Ceca i ostavila sumnju da mladi par uskoro staje na ludi kamen. Pevačica se potom osvrnula i na boravak svog unuka Željka koji je putovao sa njom.

- I Željko se odlično proveo. Baš je uživao. On je dete koje stalno pravi šou. Sada mu se ipak išlo kući jer se uželeo mame i tate – rekla je pevačica.

Ceca je posetu ćerki i kako je navela budućem zetu iskoristila da provede vreme sa njima ali i da se odmori i pripremi za predstojeće poslovne obaveze.

- Sada kreću koncerti i obaveze. Taman sam napunila baterije i krećemo snimanja – otkrila je Ceca, a na pitanje da li bi dovela unuka Željka na snimanje „Zvezda Granda“ odgovorila je:

- Željko bi verovatno bio prateća grupa pevačima pošto obožava muziku.

Naša zvezda je otkrila i kako su Anastasija i ona reagovali nakon što je Nemanjin brat Dragiša Dragi Gudelj imao zdravstvenih problema tokom utakmice kada se srušio na terenu, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu gde je podvrgnut reanimaciji.

- Svi smo bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali. On je zdrav mlad momak, drago mi je da se odmah povratio i ja mu želim sve najbolje kao što želim i svojoj deci – poručila je Ceca.

(Grandonlajn)

BONUS VIDEO: SLAĐA ALLEGRO: Može se bez društvenih mreža

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOJANA JANKOVIĆ NIJE KRILA ISTINU: Evo u kakvom je odnosu preminula voditeljka bila sa bivšim suprugom Ognjenom (FOTO)