NEOČEKIVANI POKLON: Dara Bubamara iskreno o vokmenu koji je dobila na početku karijere (VIDEO)

D. Cakić

25. 03. 2023. u 19:20

FOLK zvezda Dara Bubamara važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije

НЕОЧЕКИВАНИ ПОКЛОН: Дара Бубамара искрено о вокмену који је добила на почетку каријере (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Sinoć pred sam početak nastupa u jednom beogradskom klubu Dara je stala pred našom ekipom i predstavnicima medija, pokazala svoju figuru i oduševila sve prisutne.

Foto: Novosti

- Ne želim sama da se hvalim, svesna sam sebe i nikome ne želim zlo. Imam jaku auru i još jaču intuiciju i mnogo sam sigurna u sebe. Nekad ima toliko snažno samopouzdanje da mi ne može niko, naravno u pozitivnom smislu, nikao drugačije (smeh). Naravno, to se ne odnosi samo na fizički izgled, nego u duhovnom i mentalnom smislu. Znam koliko vredim, samo sam sve od nule stvorila i ne zavisim ni od koga - kaže Dara na početku razgovora.

Foto: Novosti

Folk zvezda ove godine slavi 30 godina svoje uspešne i velike karijere, te je ovom prilikom prvi put istakla da je na početku iste dobila nesvakidašnji poklon - vokmen, od jednog svog fana i koji je ostavio bez teksta.

- Bilo je toliko poklona, ali nešto što je vrlo neobično i jako interesantno, bilo je kada sam počinjala sa "Košavom sa Dunava", živela sam sa mojim roditeljima. Međutim jedan moj fan mi je putem pošte poslao paket, gde su nas obavestili preko fiksnog telefona, jer tada nije bilo interneta. Moj tata je preuzeo poklon - paket, dao mi je isti, a u njemu je bio vokmen. U vokmenu je bila kaseta gde je on rekao "Nisam mislio ništa, samo sam hteo da se upoznam sa tobom, ja te obožavam". Zamislite tu ideju da mi pošalje vokmen sa govornom porukom i to mi je baš bilo lepo - zaključuje Dara.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Darom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

10.000 DINARA ZA SVU DECU DO 16 GODINA Vučić: Prijavljivanje ide od 20. avgusta