NE SME DA PIJE, POSEDUJE PIŠTOLJ, NITI RAZGOVARA SA SVEDOCIMA: Boldvin se pojavio pred sudom - Glumac negira krivicu za ubistvo Haline Hačins

Novosti onlajn

23. 02. 2023. u 21:57

ALEK Boldvin se izjasnio da nije kriv za fatalnu pucnjavu na setu filma "Rust" u kojoj je ubijena Halina Hačins.

НЕ СМЕ ДА ПИЈЕ, ПОСЕДУЈЕ ПИШТОЉ, НИТИ РАЗГОВАРА СА СВЕДОЦИМА: Болдвин се појавио пред судом - Глумац негира кривицу за убиство Халине Хачинс

Foto: Tanjug/AP Photo

Glumac se izjasnio o krivici u četvrtak, dan pre nego što je trebalo da bude optužen. Što se tiče uslova njegovog puštanja na slobodu – sud je naredio Boldvinu da ne sme da pije, poseduje pištolj niti razgovara sa potencijalnim svedocima osim ukoliko se ne radi o nastavku snimanja filma "Rust". Neće morati da se pojavljuje na saslušanju u petak.

Boldvin je optužen za ubistvo iz nehata Haline Hačins, a okružni tužilac je prvobitno uključio u optužbu i povećanje vatrenog oružja, ali je to odbačeno ranije ove nedelje nakon što je Boldvin istakao da verzija statuta o poboljšanju koju su tužioci citirali nije bila na snazi sve do 7 meseci nakon pucnjave.

Da je taj zakon ostao na snazi, mogao bi da ode u zatvor na čak 5 godina, ali kako to više nije slučaj, mogao bi da bude iza rešetaka 18 meseci ako ga osude, a može da bude osuđen i uslovno. Ista optužba je odbačena i protiv oružarke Hane Gutijerez Rid.

Inače, produkcija filma "Rust" će biti nastavljena ovog proleća, a "Yellowstone Film Ranch" u Montani će biti nova kuća ekipe ovog vesterna.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SPEKTAKL KAKAV ŠABAC NE PAMTI: Ceca Ražnatović srušila sve rekorde (FOTO/VIDEO)