MEZIMICA HARISA DŽINOVIĆA MORALA NA HITNU INTERVENCIJU: Mlada Đina strahovala od komplikacija (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2023. u 15:36

ĆERKA Meline i Harisa Džinovića, Đina Džinović i te kako je popularna na društvenim mrežama, a ona je sada hitno morala da se javi plastičnom hirurgu, jer je filer počeo da joj migrira u usnama.

МЕЗИМИЦА ХАРИСА ЏИНОВИЋА МОРАЛА НА ХИТНУ ИНТЕРВЕНЦИЈУ: Млада Ђина страховала од компликација (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram

To nije retkost da devojkama fileri krenu da šetaju po licu nakon nekog vremena, zbog čega je obavezno da se hitno jave izabranom hirurgu kako bi se odradila hijaluronidaza, odnosno topljenje hijaluronske kiseline, kako bi se prekinule dalje komplikacije.

Upravo je to morala da uradi i mlada Đina, koja je tek nedavno postala punoletna, pa se javila svom izabranom hirurgu. Sve je to Harisova ćerka snimila i postavila na Instagram profil, gde je napisala da je filer počeo da joj migrira, te je potrebno bilo istopiti ga.

Foto: Printskrin/Instagram

- Topila sam šta mi je migriralo - napisala je Đina.

(SD)

BONUS VIDEO: VOLEO JE BOKS I HEMFRIJA BOGARTA: Josif Tatić nas je napustio pre tačno deset godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BIO JE MILJENIK ŽENA: Gde je danas Nebojša Bakočević?