LEPA BRENA ZABRINUTA: Boba Živojinović nije dobro?

Novosti online

05. 02. 2023. u 21:01

SLOBODAN Boba Živojinović godinama vodi borbu sa viškom kilograma. Nekada najpoželjniji sportista nakon povlačenja sa teniskih terena potpuno je promenio fizički izgled.

ЛЕПА БРЕНА ЗАБРИНУТА: Боба Живојиновић није добро?

Foto: Novinska dokumentacija

Suprug regionalne muzičke zvezde Lepe Brene nikada ne krije koliki je gurman i koliko uživa u svim gastronomskim specijalitetima, što ga je dovelo do toga da ne može da se izbori sa viškom masnih naslaga.

Mediji neretko nagađaju šta se dešava u domu Živojinovića na Bežanijskoj kosi, pa često možemo pročitati da je zdravlje legendarnog tenisera ozbiljno ugroženo. Ipak, da zdravsteno stanje Bobe Živojinovića nije narušeno otkrio je on lično.

– Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po dvadeset sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro. Rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim – rekao je kroz osmeh Boba za Stori, dok je Brena dodala:

– Bobino zdravstveno stanje je toliko intimna tema da ja to ne volim da delim sa javnošću. On kad nešto odluči, to će i uraditi. Za sve ljude koji se bore sa kilogramima važi isto – ne možemo mi da ih nateramo, već treba da im pomognemo da sami dođu do toga da reše taj problem. Zato verujem da, kad Boba bude hteo da to reši, on će to uraditi, jer je dosad u životu ostvario sve što je naumio. Nadam se da će i ovo - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović pleše oko šipke, Đani pobegao na Mars

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024