"NEČEG TU IMA": Mira Škorić otkrila kakva se priča krije iza pesme "Manastirska vrata"

Novosti online

04. 02. 2023. u 20:12

PRIJATELjSTVO pevačica Mire Škorić i Ane Bekute odavno je preraslo u kumstvo, a Mira se prisetila neobične situacije koja je zatekla nju i njenu kumu dok su se vozile ka manastiru Ostrog u Crnoj Gori.

НЕЧЕГ ТУ ИМА: Мира Шкорић открила каква се прича крије иза песме Манастирска врата

Foto: Dušan Mišić

Mira ne krije da se često seti kolega koji više nisu među živima, a nedavno je priznala da je tokom jednog nastupa zaplakala dok je izvodila pesmu "Ivanova korita", koju u originalu peva pokojna Merima Njegomir.

- Imala sam neki film ispred sebe, valjda, jer je to njena pesma - rekla je iskreno Mira Škorić za Prvu.

Mira Škorić je otkrila i da je pesmu "Manastirska vrata" posvetila Svetom Vasiliju Ostroškom i to zbog jednog događaja koji joj se desio kada je posetila manastir Ostrog sa koleginicom i kumom Anom Bekutom.

- Kada sam išla u manastir Ostrog sa mojom kumom Anom Bekutom, prilazile smo kolima i išao je neki crnogorski radio, ulazimo, parkiramo se i kreću "Manastirska vrata". Mislim da nečeg tu ima... - otkrila je Mira Škorić.

Podsetimo, Mira Škorić je nedavno udala ćerku Milicu Jeremić, koju je dobila iz braka sa hirurgom Vasom Jeremićem. Milica je diplomirala na Medicinskom fakultetu, a u srednjoj školi je bila đak generacije, što je njena poznata majka s ponosom nekoliko puta javno isticala.

Nakon glamurozne svadbene ceremonije, Milica i njen izabranik su otputovali na medeni mesec u Pariz.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: BOGATSTVO SA FILMSKOG PLATNA: Top 10 najuspešnijih filmova po zaradi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZA KURTIJEVU MRŽNJU PREMA VUČIĆU NEMA NI LEKA NI DOKTORA: Reakcija Petkovića nakon Aljbinove provokacije na Tviteru