GLUMAC HIT SERIJE IZNENADA PREMINUO: Veliki gubitak za svetsku kinematografiju (FOTO)

Novosti online

30. 01. 2023. u 22:40

SLAVNI francuski glumac Adama Njan, najprepoznatljiviji po glumačkom ostvarenju u hit seriji "Lupin" koja se emituje na jednoj od najpopularnijih platformi "Netfliks", preminuo je u 56. godini života.

ГЛУМАЦ ХИТ СЕРИЈЕ ИЗНЕНАДА ПРЕМИНУО: Велики губитак за светску кинематографију (ФОТО)

Foto: Youtube printscreen/ koi neuf FR

Uzrok njegove smrti još uvek nije potvrđen, niti saopšten javnosti, te je sve još uvek prekriveno velom tajni.

Oliver Abu, koji je sa Adamom sarađivao na filmu "Get in" na svojim društvenim mrežama je podelio tugu i očaj nakon saznanja da je njegov prijatelj i saradnik preminuo.

Foto: Youtube printscreen/Netflix

- Jedan drugog nismo napuštali pune četiri godine, delili smo najiskrenije ljudske i glumačke avanture. Bio je prisutan, kul, dobar, talentovan i moćan. Bio je moj heroj, prijatelj i partner. Počivaj u miru - rekao je Oliver.

Jedno je sigurno, a to je da će ne samo francuska, već i internacionalna kinematografija osetiti gubitak ovog vanserijskog talenta, prenosi Srbija danas.

BONUS VIDEO: PRE 75 GODINA UBIJEN JE MAHATMA GANDI: Borac protiv nasilja i „otac nacije“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)