PRVI PLES UZ ŠABANOVU "VERUJEM U LJUBAV": Oženio se Mihajlo Šaulić, trudna mlada u venčanici iz bajke, Ilda otkrila pol deteta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

25. 09. 2022. u 20:13

MIHAJLO Šaulić i njegova trudna izabranica Marina izgovorili su sudbonosno "da" na gala proslavi pred mnogobrojnim prijateljima i porodicom.

ПРВИ ПЛЕС УЗ ШАБАНОВУ ВЕРУЈЕМ У ЉУБАВ: Оженио се Михајло Шаулић, трудна млада у венчаници из бајке, Илда открила пол детета (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA

Nakon ceremonije venčanja, mladenci su pozirali pre fotografila gde je lepa mlada sve zaselila u venčanici, a onda je usledio i prvi ples. Mihajlo Šaulić i Marina Velimirović zaplesali uz hit njegovog oca pokojnog Šabana Šaulića.

Prvi ples mladenaca bio je uz pesmu "Verujem u ljubav", a Mihajlova majka i Šabanova udovica Goca rastužila se kada je čula stihove, pa je počela da plače.

Gordana Šaulić koje su otkrile kako se osećaju na ovaj poseban dan. Goca je priznala da joj nedostaje pokojni suprug Šaban, a onda je Ilda otkrila da Mihajlo i Marina čekaju devojčicu kojoj će dati posebno ime.

- Hvala što ste ovde, danas je poseban dan. Brak je velika količina ljubavi, tolerancije, razumevanja, ja sam to imala u kući. Želim mu najveću sreću, život ide dalje sa nekom setom u duši, ali šta je tu je. Šaban nedostaje svaki dan, danas posebno - rekla je Goca, a Ilda se nadovezala:

Foto: ATA

- Ja sam bila najveselija, da razbijemo tešku priču, meni je puno srce, toliko smo čekali da ga oženimo, još jedna devojčica biće u porodici Šaulić. Pevam od jutros, srce je kao kuća. Ime znam, ali neću vam otkriti, to je lepo, specifično ime, neka sve prođe kako treba", otkrlila je Ilda, koja je blistala u crno - beloj haljini bez ramena.

Mladenci su od jutra u prestižnom hotelu, gde su se spremali za najsrećniji dan u životu, a 400 zvanica polako pristižu na svadbu za koju su mladenci navodno iskeširali oko 70.000 evra, dok će mlada promeniti dve venčanice za koje su dali oko 20.000 evra.

Među gostima su brojne poznate ličnoszti iz političkog, javnog i sveta estrade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda