TELO DA JOJ ZAVIDE I 30 GODINA MLAĐE: Voditeljka RTS se skinula i pokazala savršene noge

Novosti online

20. 08. 2022. u 00:11

VODITELjKU RTS Slađanu Tomašević na malim ekranima uvek gledamo smerno ubučenu, a sada je mreže "zapalila" fotkama s plaže.

ТЕЛО ДА ЈОЈ ЗАВИДЕ И 30 ГОДИНА МЛАЂЕ: Водитељка РТС се скинула и показала савршене ноге

Foto: Printskrin Instagram

Slađana se našla na meti kritika da "spava u solarijumu", otkrila je o čemu se zapravo radi i pratioce na Instagramu počastila izazovnim kadrovima od kojih su mnogima "popadale vilice".

Jedna od najzgodnijih naših voditeljki će početkom septembra napuniti 49 godina, a izgleda kao bomba, što su joj mnogi rekli kada su videli fotografije sa plaže. Slađana je pozirala u bikiniju koji je istakao njene savršene obline i vitko telo, kao i noge za medalju, a pohvalni komentari su se samo nizali. Kako voditeljka kaže komplimente danas prima sa osmehom.

- Ne smetaju mi, naravno. Svakome prija kompliment. Lepota žene dolazi iznutra. Zadovoljna, ostvarena i ispunjena žena je jednostavno lepa, tako zrači a lepota je relativna stvar - rekla je Slađana, a na pitanje da li postoje neprijatni i neprimereni komplimenti odgovorila je:

- Ne postoje neprijatni, pre bih rekla - maliciozni ili vulgarni. Ne reagujem, to sam odavno naučila. Kao nepisano pravilo postoji - ako nemate hejtere, kao da ne postojite. Nije baš uobičajeno ali je tako.

Slađana je pobornik prirodne lepote, međutim kaže da estetske korekcije "ko voli nek izvoli", a ona je nedavno otkrila da je pre izvesnog vremena raskinula veridbu nakon petogodišnje veze i da ima novog dečka.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena