ANIMACIJA „Kašej: Kradljivac nevesti“ uskoro u bioskopima (FOTO)

Novosti online

15. 08. 2022. u 12:00

ZAVRŠENA sinhronizcija – glasove pozajmili: Sanja Vučić, Dana Barbara, Marko Kon, Stojan Đorđević, Nemanja Mihajlović i mnogi drugi.

АНИМАЦИЈА „Кашеј: Крадљивац невести“ ускоро у биоскопима (ФОТО)

Foto Promo

Kako da nađem mladu kad su me sve odbile?

Razigrana i komična avantura koja će nasmejati i obradovati najmlađe u bioskopima od 25. avgusta. „Kašej: kradljivac nevesti“ (Koshey: The Bride Kidnapper), sinhronizovana animacija u kojoj su glasove pozajmili pevačica Sanja Vučić, Dana Barabara, Marko Kon, glumci Stojan Đorđević, Nemanja Mihajlović, Nemanja Simić, Vukan Vujović, Biljana Mihajlović i mnogi drugi obradovaće najmlađe i na taj način produžiti raspust mališanima.

Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Barbaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.

Stoletni Kašej je nebrojeno puta čuo – Nikada se neću udati za tebe, koščati. Želeo je to da promeni, ali nije znao kako. Sve dok se u njegovom životu nije pojavila Barbara.

Mlada, odvažna devojka koja muči istu muku, njena okolina vrši pritisak da se ona uda, ali ona odbija. Kako će se završti naizgled nerešiva komplikacija između Kašeja i Barbare, da li svađom, brakom, prijateljstvom ili još većim neredom obojenim humorom ostaje da sačekamo 25. avgust i pohitamo u najbliži bioskop.

U NASTAVKU POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I TREJLER SINHORNIZOVANE ANIMACIJE „KAŠEJ: KRADLjIVAC NEVESTI“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)