INSPEKTOR KLUZO ODLAZI U PENZIJU? Jedan od omiljenih holivudskih glumaca najavio kraj karijere

Novosti online

11. 08. 2022. u 22:52

POPULARNI holivudski glumac Stiv Martin izjavio je da razmišlja o odlasku u penziju.

ИНСПЕКТОР КЛУЗО ОДЛАЗИ У ПЕНЗИЈУ? Један од омиљених холивудских глумаца најавио крај каријере

Foto: Printskrin Youtube / WatchMojo.com

Martin, koji je osvojio Emi i Gremi nagradu rekao je da bi "radio malo manje" nakon završetka serije "Samo ubistva u zgradi“, u kojoj trenutno igra zajedno sa Selenom Gomez i Martinom Šortom.


- Kada se završi ova serija, neću tražiti druge projekte. Neću tražiti druge filmove. Ne želim da snimam ni kameo (pojavljivanje neke poznate ličnosti u filmovima, video-igrama, predstavama ili na TV-u) - izjavio je glumac koji u nedelju puni 77 godina za "Holivud Riporter".

Međutim, on se nije zakleo da će u potpunosti napustiti scenu.

- Zaista nisam zainteresovan za penziju. Ali, samo bih radio malo manje. Možda - rekao je Martin.

Glumac je istakao da bi mu smanjenje profesionalnih obaveza dalo više vremena sa suprugom En Stringfild, spisateljicom, i njihovom devetogodišnjom ćerkom.

- Imam porodični život koji je zaista zabavan. Kada snimam film, morao bih odem negde drugde da živim, nisam više voljan da to radim. Ne mogu da se odvojim od porodice na tri meseca - zaključio je Martin.

On se proslavio ulogama u filmovima "Priča iz Los Anđelesa", "Avioni, vozovi i automobili", "Tri amigosa", "Pink Panter" u kome je glumio čuvenog inspektora Žaka Kluzoa i mnogim drugim.


Takođe, napisao je pozorišni komad Pikaso u Lapen Ažilu (1993), koji je imao solidan uspeh u Americi, i u kome se u nekom pariskom baru sreću Pablo Pikaso i Albert Ajnštajn.

Svirao je bendžo na ploči koja je 2001. dobila Gremi, a 2001. i 2003. bio je domaćin dodele Oskara.


BONUS VIDEO: Ovi glumci su vršnjaci
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)