JELENA TOMAŠEVIĆ UZ BOČELIJA: Srpska pop zvezda gošća na koncertu slavnog tenora

Tanjug

15. 07. 2022. u 23:19

SRPSKA pop zvezda Jelena Tomašević nastupiće kao specijalna gošća na koncertu jednog od najpoznatijih tenora sveta Andree Bočelija 22. jula u Beogradu na festivalu "Belgrade River Fest".

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ УЗ БОЧЕЛИЈА: Српска поп звезда гошћа на концерту славног тенора

Foto Miloš Nadaždin

Proslavljenu umetnicu, koja je Srbiju 2008. godine uspešno predstavljala na Pesmi Evrovizije i iza koje su dva studijska albuma "Panta Rei" i "Ime moje", koji su joj doneli veliku popularnost i rasprodate koncerte širom regiona, odabrao Bočelijev tim kao pop zvezdu koja će na koncertu u Beogradu nastupiti sa slavnim tenorom.

Jelena Tomašević će se na koncertu pojaviti kao gost u dve numere, a jednu će izvesti solo.

- 'Maestro Bočeli ima običaj da na svim svojim svetskim turnejama, kao specijalnog gosta pozove pop pevačicu iz zemlje u kojoj nastupa. Mnogo mi je drago da su moja muzika i moj rad došli došli do jednog ovako veličanstvenog umetnika i da su on i njegov tim odlučili da u Beogradu na njegovom koncertu pevamo zajedno. Ja sam bila na koncertu Andree Bocelija pre 10 godina u Beogradskoj areni i sećam da sam bila oduševljena lepotom i kvalitetom njegovog pevanja. Dok sam ga slušala uživo pomislila sam: "Ako je ovaj glas ovoliko divan za slusanje, kakav bi osećaj bio pevati sa ovim čovekom". I negde u dubini sebe sam to i poželela. Eto, želje se ostvaruju. Bogu hvala, uskoro ću moći da vam kažem kakav je osećaj pevati sa velikim Andreom Bočelijem - izjavila je Jelena Tomašević.

Andrea Bočeli nastupiće 22. jula u prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije Belgrade River Fest.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona