LAŽE SVAKI PUT KAD ZINE: Tviteraši besni na Amber Herd nakon intervjua u kome je ponovo izvređala DŽonija Depa

Novosti online

14. 06. 2022. u 19:24

KORISNIKE društvenih mreža razljutio je intervju koji je Amber Herd dala za NBC.

ЛАЖЕ СВАКИ ПУТ КАД ЗИНЕ: Твитераши бесни на Амбер Херд након интервјуа у коме је поново извређала Џонија Депа

Foto: Printskrin

"Opet pauze, opet uzdasi... Ista gluma", "Ne mogu joj poverovati ni ovde, žao mi je", "Ispada da laže svaki put kad zine. Je li zaista trebalo da dobije još jednu platformu preko koje može da širisvoje laži?", "Ona je tolika lažljivica da je ovo bolno gledati", "Kakvo je to tužno ljudsko biće", "Dajte joj Oskara...", "Njoj je zaista potrebna profesionalna pomoć", "Dosta mi je njenih bolesnih laži", "O bože, neka više prestane da govori", "Uspjela je da potone još niže", samo su neki od komentara na Tviteru.

"Muka mi je više od nje. Ona stalno protivreči samoj sebi, njenih 15 minuta slave je prošlo", dodali su drugi i poručili Amber da bi "trebalo da se srami".

Televizijskoj kući poručili su da "ne bi trebalo da daju prostora zlostavljačici".

"Džoni i ja nismo imali jednak tretman"

U toku intervjua koji je unapred snimljen prošle tjedna u Njujorku u, a koji će biti emitovan u tri dela, glumica je insistirala na tome da će "stajati iza svake reči svog svedočenja do svoje smrti". Depa je nazvala "lažljivcem" i ponovo rekla da ju je fizički zlostavljao u toku braka.

- Čak i ako ste sigurni da zaslužujem svu ovu mržnju i bes, čak i ako mislite da lažem, ipak mi ne biste mogli reći da smo ja i Džoni i ja na društvenim mrežama imali jednak tretman - rekla je, između ostalog u intervjuu.

Amber takođe tvrdi da ona nije pokretala svađe, već je odgovarala na njih.

- Kada živite u nasilju i to postane normalno, kao što sam rekla prilikom svedočenja, morate da se prilagodite - rekla je ona o sopstvenim postupcima.

- Radila sam i govorila užasne stvari, stvari za žaljenje tokom cele moje veze. Ponašala sam se na užasan, gotovo neprepoznatljiv način - rekla je glumica i istakla da se kaje zbog svojih postupaka.

BONUS VIDEO - Poruka rumunske teniserke Andree Prisakariu čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna