JEDNA STVAR JE PRESUDILA: Advokati DŽonija Depa otkrili šta je bilo najvažnije na suđenju

Novosti online

08. 06. 2022. u 20:59

ADVOKATI Džonija Depa Kamil Vaskez i Bendžamin Čju danas su u emisiji "Today show" govorili o tome da je njihov klijent dobio tužbu za klevetu nad njegovom bivšom suprugom Amber Herd prošle nedelje.

ЈЕДНА СТВАР ЈЕ ПРЕСУДИЛА: Адвокати Џонија Депа открили шта је било најважније на суђењу

Foto: Youtube printscreen/COURT TV

Kada je voditeljka Savana Gatri pitala advokate zašto porota ne veruje Herd, oni su rekli da se svelo na jednu stvar: "Odgovornost".

- Moj osećaj je da to ima mnogo veze sa odgovornošću - rekao je Čju.

- Džoni je imao svoje probleme. Bio je veoma iskren u vezi sa problemima koje je imao sa drogom i alkoholom. Bio je iskren u vezi sa nekim nesrećnim porukama koje je napisao. I mislim da je to bio oštar kontrast sa gospođom Herd, koja nije delovala, ili je barem porota to možda primetila, da ona ni za šta nije preuzela odgovornost.

Voditeljka je tokom emisije čestitala Kamili Vaskez jer je tokom prethodne nedelje dobila unapređenje i postala partner u advokatskoj firmi u kojoj je radila.

Jedan od najvažnijih momenata u suđenju kada je Amberina odgovornost dovedena u pitanje bio je kada je glumica stala i ispričala tvrdnju da je Dep jednom gurnuo tadašnju devojku Kejt Mos niz stepenice 1990-ih.

Pričajući o svađi koju je imala sa Depom 2015. godine, u kojoj je Herd rekla da je udarila Depa u lice, Herd je rekla: "Ne oklevam. Ne čekam. Odmah sam se setila Kejt Mos i stepenica i zamahnula sam".

Kasnije na suđenju, Mos je svedočila putem video-uključenja i negirala da ju je Dep ikada gurnuo niz stepenice, već da je umesto toga prišao i pomogao joj nakon što se okliznula.

Porota je proglasila i Depa i Amber Herd odgovornim za klevetu nakon manje od tri dana većanja. Dodelili su Depu 15 miliona dolara odštete od Herd, iako je ta suma kasnije revidirana na nešto više od 10 miliona dolara jer su Herd dodelili 2 miliona dolara odštete od Depa.

Dep je podneo tužbu za klevetu protiv Herd kao odgovor na tekst koji je napisala za Vašington post u kojem je detaljno opisala njeno iskustvo sa nasiljem u porodici. Depovo ime nije pomenuto, ali je članak naširoko tumačen kao da je o njemu.

Prema Depovoj tužbi od 50 miliona dolara, Herd je izmislila incident u kojem je optužila Depa da ju je tukao i da ga je, u stvari, verbalno i fizički napala u više navrata.

Herd je negirala te tvrdnje i protivtužila Deoa za 100 miliona dolara, navodeći da ju je on fizički pretukao više puta u njihovoj vezi, često dok je bio pod dejstvom alkohola i droge.

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati