DEP NEGIRAO DA JE ZLOSTAVLJAO AMBER HERD: Glumac se ovako branio na suđenju

Tanjug

25. 05. 2022. u 21:23

HOLIVUDSKI glumac DŽoni Dep danas je svedočio s namerom da opovrgne svedočenje bivše supruge, glumice Amber Herd u njihovoj višemilionskoj parnici za klevetu, rekavši da su „nezamislivo brutalne, okrutne i lažne" tvrdnje o zlostavljanju koje je ona iznela protiv njega.

ДЕП НЕГИРАО ДА ЈЕ ЗЛОСТАВЉАО АМБЕР ХЕРД: Глумац се овако бранио на суђењу

Foto: EPA

Na suđenju u Virdžiniji, na kojem je završna reč zakazana za petak, zvezda "Pirata sa Kariba" tuži bivšu suprugu za 50 miliona dolara, rekavši da ga je oklevetala kada je rekla da je žrtva porodičnog zlostavljanja, a s druge strane Amber Herd tužila je Depa za 100 miliona dolara tvrdeći da ju je okaljao kada je njegov advokat izjavio da su njene tvrdnje „prevara“, prenosi Rojters.

Navodi se da je Depov tim pozvao glumca da svedoči na optužbe za više slučajeva fizičkog i seksualnog zlostavljanja pre i tokom njihovog kratkog braka.

Dok su ga advokati ispitivali, Dep je koristio niz prideva da bi opisao kako je bilo slušati optužbe.

"Užasno, smešno, ponižavajuće, bolno, divlje", rekao je Dep, a zatim dodao i da je sve "nezamislivo brutalno, okrutno i lažno".

- Nijedno ljudsko biće nije savršeno, ali nikada u životu nisam počinio seksualno ili fizičko zlostavljanje - rekao je Dep.Đ

Foto: Tanjug AP

 

Ranije danas i britanska manekenka Kejt Mos je svedočila kako bi opovrgla tvrdnju Amber Herd da je "čula glasine o svađi koja je završila padom niz stepenište" kada su DŽoni Dep i Kejt Mos bili u vezi 1990-ih.

Manekenka je navela da se okliznula na stepeništu i povredila tokom odmora koji je par provodio na Jamajci.

- Nikada me nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice - rekla je Kejt Mos preko video-uključenja iz Engleske.

BONUS VIDEO - IMITACIJA: Ana Kokić kao Jelena Karleuša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)