"ЏОНИ ДЕП МЕ НИКАДА НИЈЕ УДАРИО": Славна манекенка стала у одбрану глумца на суду

Novosti online

25. 05. 2022. у 17:31

ЏОНИ Деп и његова бивша супруга Амбер Херд већ недељама воде судску парницу једно против другог, суђење прати цео свет, а сада је као сведок дошла Депова бивша девојка, манекенка Кејт Мос.

ЏОНИ ДЕП МЕ НИКАДА НИЈЕ УДАРИО: Славна манекенка стала у одбрану глумца на суду

Фото: Танјуг АП

Судски процес Депа и Хердове се све више захуктава, а данас је главни сведок манекенка Кејт Мос са којом је Џони Деп у младости био пуне четири године.

Подсећамо, до позива за сведочење је дошло услед изјаве Амбер Херд у којој је поменула да је Деп славну британску манекенку гурнуо низ степенице.

Амбер Херд и Џони Деп су око 14 часова по европском времену стигли на суд, сада се чека да суђење званично и почне. Депов тим адвоката сада представља нове сведоке до којих су дошли.

Манекенка Кејт Мос прва је од данашњих сведока на суђењу и почела је да сведочи о вези са глумцем и уследило је питање о наводима да ју је Деп гурнуо низ степенице.

- Џони и ја смо напуштали хотелску собу и ја сам се оклизнула на степеништу, вриснула сам јер нисам знала шта ми се дешава, осећала сам бол, он је потрчао ка мени и позвао помоћ. Џони ме никада није гурнуо, ударио или било шта слично. Потврђујем да ме није никада гурнуо низ степенице - рекла је Кејт на питање о наводном инциденту.

Сведочење манекенке је трајало веома кратко, јер је било неопходно да одговори само на наводе Хердове.

БОНУС ВИДЕО - ПОРУКА КРАТКА - ДИРЕКТНО У ГЛАВУ Констрактин концерт у школи, већи лом него на Евросонгу

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗ ЈАДРАНА ВРЕБАЈУ 54 ВРСТЕ АЈКУЛА: Ево које су најопасније - десетак напада је забележено