UČESNICA "EVROVIZIJE" HTELA DA SE UBIJE SA 14 GODINA: Holanđanki voditelj dao užasan komentar -Bilo bi dobro da skoči s krova" (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2022. u 20:02

HOLANDIJU na "Evroviziji", pod pseudonimom S10, predstavlja u ovoj zemlji poznata pevačica, reperka i kantautorka.

УЧЕСНИЦА ЕВРОВИЗИЈЕ ХТЕЛА ДА СЕ УБИЈЕ СА 14 ГОДИНА: Холанђанки водитељ дао ужасан коментар -Било би добро да скочи с крова (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub

Muzičku karijeru započela je 2016. godine, kada je objavila mini-album "Antipsychotica", nakon kog je sledio i Lithium, a 2019. godine je svetlo dana ugledao njen debitantski album "Snowsniper", koji je dobio mnoga muzička priznanja. Od tada je objavila i album "Vlinder" i snimila niz uspešnih singlova, a početkom marta je postala predstavnica Holandije na ovogodišnjoj "Evroviziji", na kojoj se predstavlja pesmom "De diepte".

Iako je veoma mlada, S10 je u životu vodila teške borbe, o kojima neretko peva u svojim pesmama. Rođena je kao Stin den Holander u Hornu, kao jedno od dvoje blizanaca, a od rođenja nije imala gotovo nikakav kontakt sa svojim biološkim ocem.

Iza mlade pevačice, koja ima tek 21 godinu, ostala je i teška borba s depresijom, psihozama, audio-halucinacijama i suicidnim mislima, a sve je kulminiralo njenim pokušajem da sebi oduzme život kad je imala samo 14 godina. Tada je primljena u psihijatrijsku bolnicu, dijagnostikovan joj je bipolarni poremećaj, a usledila je velika bitka da se Stin oporavi.

Ipak, zbog borbi koje je vodila posebno su joj teško pali nedavni komentari holandskog voditelja Jana Rosa, koji ju je opisao kao "devojku koja se seče u svojoj sobi da bi privukla pažnju". Na opasku njegovog sagovornika Denisa Šoutena da pevačica ima suicidne misli, odgovorio je:

- Da, pa, onda bi bilo dobro da skoči s krova. Isuse, onda bismo mogli da pošaljemo neku normalnu osobu, zar ne? Žao mi je zbog toga. Kako užasna u****a pesma.

Ipak, Stin je danas nasmejana devojka, u prilično srećnom i spokojnom periodu života. Ona ima priliku da predstavlja svoju zemlju na najvećem muzičkom takmičenju Starog kontinenta, a nakon prve polufinalne večeri plasirala se u finale i oduševila Evropu svojim glasom.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)