GLEDAĆE KONSTRAKTU NA VIDEO BIMU: Meštani Glibovca spremni za večerašnje finale Evrovizije (VIDEO)

Novosti online

14. 05. 2022. u 17:56

U SELU Glibovac, u kojem je srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta poželela da se održi Evrovizija ukoliko pobedi na ovom takičenju, meštani su se organizovali da večerašnje finale svi zajedno odgledaju na platnu.

ГЛЕДАЋЕ КОНСТРАКТУ НА ВИДЕО БИМУ: Мештани Глибовца спремни за вечерашње финале Евровизије (ВИДЕО)

Ljubiša Ignjatović, Foto J. Ilić/ M. Anđela

Na prvoj evrovizijskoj pres-konferenciji na kojoj je prisustvovala naša predstavnica Konstrakta, izjavila je da bi volela da se, ukoliko trijumfuje, Evrovizija održi u selu Glibovac u kom je rođena njena baba.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Srbiji. Svaki grad može biti pripremljen za "Evroviziju", ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je kroz smeh Konstrakta tada.

Od tog trenutka o Glibovcu ne prestaje da se priča i piše, a danas meštani osećaju blaga zasićenost zbog reflektora medija koji su ih obasjavali prethodne dve nedelje. Njihova su osećanja malo pomešana, između "samo da popularnost prođe" i "nadamo se da će pobediti samo da bismo pokazali kako se organizuje Evrovizija ovde u Glibovcu".

- Naravno da ću da navijam. Bolje mi da pobedimo nego drugi da pobede - rekao je jedan meštanin ovog sela.

- Ja mislim da će da pobedi i njeno ponašanje i lepa je i pesma je lepa. Ako ne bude prva, sigurno će da bude treća - dodala je jedna starija gospođa iz Glibovca.

- Volela bih da pobedi jer je iz Glibovca, ali ne peva.

Konstrakta nastupa večeras, a njen redni broj je 24.

BONUS VIDEO - Konstrakta se uz pobednicku pesmu "In corporesano" oprostila od Srbije i krenula put Torina

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)