SLAVLJE U DOMU SAŠE POPOVIĆA: Ženi sina, sprema se veliko slavlje

Novosti online

13. 05. 2022. u 23:45

SIN pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel, kog je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, uskoro se ženi.

СЛАВЉЕ У ДОМУ САШЕ ПОПОВИЋА: Жени сина, спрема се велико славље

Foto ATA Images

Suzana Jovanović je otkrila da će njen naslednik  izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani 19. maja sledeće godine.

- Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema!.

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - rekla je pevačica.

(Grand online)

BONUS VIDEO - Milica Pavlović u vrućem izdanju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024