TUŽILAŠTVO NE POKREĆE POSTUPAK PROTIV NIKOLE RAĐENA: Milica izjavila da su u skladnom odnosu i da se incident desio prvi put

S. J. M.

11. 05. 2022. u 13:12

PRVO osnovno javno tužilaštvo donelo je odluku da se protiv Nikole Rađena ne pokreće krivični postupak povodom prijave za nasilje koje je 1. aprila prijavila njegova vanbračna partnerka Milica Ristić.

ТУЖИЛАШТВО НЕ ПОКРЕЋЕ ПОСТУПАК ПРОТИВ НИКОЛЕ РАЂЕНА: Милица изјавила да су у складном односу и да се инцидент десио први пут

Foto: Printscreen

Milica Ristić je, naime, danas u tužilaštvu izjavila da je taj događaj "izolovani incident koji se prvi put desio", kao i da su ona i Rađen u skladnom odnosu.

On je, prema njenim rečima, poštovao izrečenu hitnu meru i 32 dana je nije zvao niti joj prilazio, saopštilo je tužilaštvo.

Rađenova partnerka je takođe izjavila da ne želi da ga krivično goni.

Tužilaštvo ukazuje da je pribavilo izveštaj centra za socijalni rad, kojim je utvrđeno da ne postoji potreba za daljim izricanjem mera zaštite od nasilja u porodici, kao i da je stepen rizika ponavljanja nasilnog oblika ponašanja nizak.

Rađena je njegova partnerka prijavila 1. aprila za nasilje, nakon čega mu je određena hitna mera privremene zabrane da joj prilazi i da kontaktira sa njom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)