KONSTRAKTA BEZ PORODICE U ITALIJI: Umetnica na Evroviziji bez najveće podrške

Novosti online

09. 05. 2022. u 23:45

SRPSKA predstavnica Ana Đurić Konstrakta će u drugoj polufinalnoj večeri, zakazanoj za 12. maj, nastupiti na Evroviziji.

КОНСТРАКТА БЕЗ ПОРОДИЦЕ У ИТАЛИЈИ: Уметница на Евровизији без највеће подршке

Foto: Printscreen Youtube/Eurovision song contest

 Kada su naporne generalne probe prošle, naša predstavnica i njen tim koriste slobodno vreme kako bi obišli Torino, a oduševljeni fanovi joj prilaze na svakom koraku.

- Anin karakterističan i konceptualni nastup je izazvao veliku pažnju u Italiji. Ona se ponaša sasvim normalno, po prirodi je susretljiva, ali ni njoj nije jasno šta joj se sve ovde dešava - počinje izvor, i opisuje situacije:

- Poslednjih nekoliko dana ona ima malo više slobodnog vremena pa je rešila da izlazi, šeta i poseti znamenitosti grada u kome će se takmičiti. Šetnje traju prilično dugo jer na svakom koraku joj neko priđe i zamoli je za autogram ili za selfi. Ono što je svima interesantno je to što joj najviše prilaze Italijani koji obožavaju njenu pesmu In corpore sano i gotovo je svi kada je vide na ulici pozdravljaju karakterističnim pokretima ruku koji su deo njene koreografije - dodao je izvor i ističe da posebnu čast Konstrakta doživljava u kafe barovima i restoranima koje posećuje.

- Ovde je ushićenje izuzetno veliko kada se Ana negde pojavi. Pre neko veče ona je sa timom svratila u jedan restoran, a gazda je bio van sebe od sreće i ponosa što je baš ona došla u njegov lokal. Ceo personal se fotografisao s njom, tretirali su je kao kraljicu kojoj ništa tokom večeri nije smelo da zafali. Preporučivali su joj jela i vina, a kada je došlo vreme da se plati gazda za to nije hteo ni da čuje. Insistirao je da to bude poklon od njega u znak zahvalnosti što je izabrala baš njegov restoran i učinila mu ogromnu čast - priča izvor, i naglašava da je i sama Konstrakta pomalo zbunjena ovakvim tretmanom, ali da sa strasnim Italijanima nema rasprave, već se ponaša onako kako oni žele.

- U Italiji su mere predostrožnosti zbog koronavirusa i dalje na visokom nivou. Pored toga što se maske nose u svim zatvorenim prostorijama, nijedan učesnik ne može da uđe na probu u arenu bez negativnog testa. Kako je sa svima, tako je i sa našom delegacijom koja se testira na svaka dva do tri dana.

Iako je bilo govora da će Konstraktu porodica bodriti na nastupu na Evroviziji, do toga ipak neće doći.

- Anini suprug i deca neće dolaziti u Torino, bodriće je iz Beograda u direktnim televizijskim prenosima. Ana je rešila da strogo odvoji javno od privatnog jer se i u Srbiji trudi da svoju porodicu zaštiti od medija i gužve, koja se oko nje stvorila nakon pobede na „Izboru za pesmu Evrovizije 22" - kaže izvor.

(Blic)

BONUS VIDEO - Ognjen Amidžić čestitao rođendan Magazinu Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!