PEVAČICA PROGOVORILA O RAZVODU Goga priznala: Navikla sam da idem kroz život sama

Novosti online

09. 05. 2022. u 20:58

GOGA Sekulić se razvela od Uroša Damjanovića posle šest godina braka, a pevačica od tada živi sa sinom u Beogradu, gde se vratila nakon zajedničkog života u Cirihu.

ПЕВАЧИЦА ПРОГОВОРИЛА О РАЗВОДУ Гога признала: Навикла сам да идем кроз живот сама

Foto: ATA images

Od razvoda je prošlo osam meseci i pevačica je i ranije za bivšeg supruga imala samo reči hvale, a sada je detaljnije otkrila u kakvim su odnosima. 

- Da ne verujete, ali ništa se nije promenilo, pošto smo poslednjih godinu i po dana bili fizički razvojeni. On ne voli puno da se eksponira i uvek sam to poštovala, mi skoro više od osam meseci nismo zajedno i ispoštovala sam da se ne priča puno o tome, zamolio je da zbog deteta i naših porodica to ostane što diskretnije. Uroš je u Cirihu, sin i ja smo ovde, meni je ovde i posao, ali i da nije, uvek bih sve žrtvovala zbog deteta, i posao i ljubav ako treba - rekla je Goga, koja je maksimalno posvećena nasledniku.

- Ja sam navikla da idem sama kroz život, naravno uz podršku moje porodice i sestre, ali nije lako kada si sam sa detetom. Ustanem u šest, spremaj ga za vrtić, idi u nabavku, vodi ga kod logopeda, na vežbice, ali dobro, sve su to slatke muke - priznala je pevačica, a na pitanje da li ima neku novu ljubav, rekla je:

- Nemam nešto udvarača, koliko ja znam, ali to je možda zato što se ne krećem po gradu. Nemam ni vremena sad za to.

BONUS VIDEO - Ana Bekuta iznenadila stajlingom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti