MOŽDA SE PONOVO OKUPIMO: "Harikejnke" demantovale da se razilaze zato što su međusobno u svađi

V. N.

09. 05. 2022. u 11:14

DANIMA već ne prestaju priče da se grupa "Harikejn", koja je Srbiju predstavljala prošle godine na "Evrosongu" u Roterdamu s numerom "Loko loko", nakon što ih je pandemija korone sprečila da to učine 2020. s pesmom "Asta la vista bejbe", raspala zbog toga što članice nisu u dobrim odnosima.

МОЖДА СЕ ПОНОВО ОКУПИМО: Харикејнке демантовале да се разилазе зато што су међусобно у свађи

Foto ATA Images

Tabloidi su se utrkivali s tekstovima da se ovaj ženski trio razišao jer, navodno, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić ne mogu očima da se vide, da jednu članicu ostale koleginice ne smatraju pevačicom, već igračicom, da su im apetiti porasli i da ne pristaju više na honorar od 300 evra po nastupu...

Zbog svih čaršijskih priča i nagađanja, devojke iz "Harikejna" su se još jednom oglasile preko svog pi-ar tima saopštenjem, iako su u prethodnom saopštenju kojim su potvrdile raspad grupe, izričito naglasile da se više neće oglašavati u medijima. One demantuju da su međusobno u svađi, ali ne isključuju ni mogućnost da će u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

- Poštovani novinari i kolege, ovaj put vam se obraćamo povodom natpisa u novinama koji su objavljeni nakon našeg saopštenja za javnost, u kojem smo objasnile razloge prestanka rada grupe "Harikejn" u tom sastavu - navele su Sanja, Ksenija i Ivana.

- Napominjemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi nas tri imale vremena da se više posvetimo privatnim životima i odmorimo od prevelike popularnosti, zbog čega su mediji često objavljivali netačne tekstove. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu, te time nema mesta da se piše u negativnom kontekstu o našem međusobnom odnosu.

U saopštenju piše i da devojkama ugovor ističe u septembru, ali da su zbog velikog interesovanja produžile svoju poslednju turneju do kraja novembra. Ono što se može zaključiti po njihovim objavama na društvenim mrežama je da letnja turneja koja je počela na Đurđevdan u Beču, a nastavljena sutradan nastupom u klubu u Pakracu, ima zgusnut raspored, po dva-tri koncerta vezano kao, na primer, Zagreb (13. maj), Linc (14. maj), Inđija (15. maj), doduše po manjim prostorima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024