"PROMENILA LIČNI OPIS": Uraganka Ivana nikad iskrenije o plastičnim operacijama - priznala da li se kaje

Novosti onlajn

28. 03. 2022. u 00:43

IVANA Nikolić, članica grupe Hurricane, važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni, a pored glasa, prepoznatljiva je i po svom brutalno dobrom izgledu.

ПРОМЕНИЛА ЛИЧНИ ОПИС: Ураганка Ивана никад искреније о пластичним операцијама - признала да ли се каје

Foto: Printskrin

Pevačica je u svom intervjuu naglasila da Sanju i Kseniju smatra podjednako posebnim, te priznala da joj momci i te kako prilaze.

- Mislim da sve tri imamo jedan zajednički adut zbog kojeg smo i uspele, a to je ta naša zajednička, pozitivno ludačka energija i harizma. Kako za njih, tako mislim i za sebe - započela je.

Kako mnogi uporno komentarišu plastične operacije, kao i to da izgleda vidno drugačije u odnosu na svoja prva pojavljivanja u javnosti, Ivana je priznala da li se sada kaje zbog zahvata kojima se podvrgla.

- Ne kajem se. Nema razloga za tim, podržavam svakoga ko radi na sebi, na bilo koji način - naglasila je, pa otkrila kako postiže da pored brojnih poslovnih obaveza bude i redovna u teretani.

- Istina da je jako teško postići sve, ali sa dobrom organizacijom i željom, sve može. Kad napravim dobar plan i raspored, stignem sve. Treniram kad god mogu i kad god imam slobodno vreme. Vodim računa o ishrani, ali naravno, baš tako, omakne se i te kako nešto nezdravo. Uglavnom se to desi kad imamo povezano nekoliko nastupa, pa smo veći deo vremena u prevozu i nemam mogućnost da spremim nešto zdravo - rekla je.

BONUS VIDEO:

KO JE JAČI OD SRBIJE: Ivana poslala poljupce i jaku poruku pred nastup Hurricane

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)