ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ PRIZNALA: Nisam išla u školu jer se majka skidala pred kamerama (FOTO)

Novosti online

30. 04. 2022. u 20:20

SLAVNA glumica Snežana Savić iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu koja je je njena slika i prilika.

ЋЕРКА СНЕЖАНЕ САВИЋ ПРИЗНАЛА: Нисам ишла у школу јер се мајка скидала пред камерама (ФОТО)

Foto: Predrag Mitić

Ćerka Snežane Savić rođena je 1980. godine i prilično je uspešna, o čemu svedoče brojne uloge u kojima se oporbala. Naime, publika je imala prilike da Anitu Lazić gleda u serijama "Zvezdara", "Seljaci" i "Sve za ljude".

Anita je koračala majčinim stopama izvesno vreme, ali je ipak odlučila da se oproba u svetu novinarstva, te je jedno vreme radila kao voditeljka, što je i bilo logičan sled događaja, sudeći po tome da je završila Fakultet političkih nauka, odsek - novinarstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Inače, Anita je jednom prilikom rekla kako joj ranije nije bilo prijatno što njena majka ima slobodnije scene na malim ekranima.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Danas kada su obe zrele žene čvrsto se podržavaju na svakom koraku, ali Snežana je krajem prošle priznala da još brine za svoju uveliko odraslu naslednicu.

- Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - iskreno je rekla glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

("Story")

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MOJE TELO POŠALJITE U ČAČAK, SRCE OSTAVITE U LJUBLJANI: Bora emotivan pred koncert u rodnom gradu