ANASTASIJA SE NE RAZDVAJA OD GUDELJE: Ražnatovićka opet u Sevilji, dobila poklon od fudbalerove porodice (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2022. u 11:40

ANASTASIJA Ražnatović uživa u ljubavi sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljom, sa kojim je u vezi nešto više od mesec dana.

АНАСТАСИЈА СЕ НЕ РАЗДВАЈА ОД ГУДЕЉЕ: Ражнатовићка опет у Севиљи, добила поклон од фудбалерове породице (ВИДЕО)

Foto Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Koliko su zaljubljeni, govori i to da pevačica svaki slobodan trenutak provodi u Španiji, pa se posle kratke ture u Rimu, vratila u Sevilju kako bi sa tribina bodrila dečka dok je njegov tim igrao protiv Kadiza.

Sve to Anastasija je snimila i objavila na Instagramu, a iako je u prvom planu bila ona, pokazala je i delić atmosfere sa stadiona.

Društvo na tribinama joj je pravila Nemanjina porodica sa kojima je u kratkom periodu postala vrlo bliska.

Ražnatovićeva se za ovu utakmicu doterala - obukla je uske farmerke koje su isticale njenu vitku figuru, a gore je nosila narandžastu majicu koje je uparila sa čizmama i tašnom u istoj boji.

Inače, ono što je Anastasijinim pratiocima zapalo za oko jeste i maska na njenom telefonu, koju joj je poklonila Gudeljina porodica.

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila informacija da su pevačica i fudbaler zajedno. Ona je tada već bila u Sevilji, odakle se za Vasksršnje praznike s prijateljima uputila u Rim. Iako se mama Ceca uželela ćerke, što je i sama priznala, Anastasija nije dolazila u Beograd, već se vratila u Španiju kako ne bi propustila Nemanjinu utakmicu.

BONUS VIDEO - Pogledajte reakciju Nataše Bekvalac nakon sto joj je ćerka rekla da je debela

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna