MUZIČARE KITIO NOVČANICAMA OD 100 I 500 €: Lukas oženio najstarijeg sina, isplivali svi detalji venčanja i svadbe (FOTO)

Novosti online

10. 03. 2022. u 00:18

FOLK zvezda Aca Lukas oženio je sina Lazara Vuksanovića 6. marta, a Lukas je bio veoma veseo i galantan kada su muzičari bili u pitanju.

МУЗИЧАРЕ КИТИО НОВЧАНИЦАМА ОД 100 И 500 €: Лукас оженио најстаријег сина, испливали сви детаљи венчања и свадбе (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, iako je izjavio na dan svadbe, na pitanje novinara ima li ko od njega srećniji, da je to Konstrakta, predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, Lukas se očigledno samo našalio, jer je bio veoma veseo.

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Lukasa na svadbi sina. Pevač je uživao i nazdravljao sa gostima, a rakiju je "cepao" jednu za drugom na eks, kao od šale.

Pevač je bio galantan prema muzičarima, pa je pevačicu, ali i harmonikaša, "kitio" sa novčanicama od 500 i 100 evra. Muzičare je okupio oko svog stola, a na harmonici uzduž su bile zakačene pare.

Inače, Lukas je na svadbu naslednika pozvao Sašu Matića, koji je i otpevao nekoliko pesama za mladence, a nešto kasnije tokom večeri došla je i folk zvezda Ceca Ražnatović, koja se takođe latila mikrofona.

Specijalni gost na slavlju bila je pevačica Tea Tairović, koja je napravila haos kada je u provokativnoj haljini bez burusa zamešala i otpevala svoj hit "Hajde".

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024