"MILI JE ZALJUBLJEN U CECU ": Haos u Zvezdama Granda - Đorđe David potkačio Milića, pevačica prošetala torbu od 50 hiljada evra (FOTO)

Novosti online

09. 03. 2022. u 23:44

NOVA epizoda takmičenja Zvezde Granda i novi haos između članova žirija!

МИЛИ ЈЕ ЗАЉУБЉЕН У ЦЕЦУ : Хаос у Звездама Гранда - Ђорђе Давид поткачио Милића, певачица прошетала торбу од 50 хиљада евра (ФОТО)

Foto ATA Images

U najavi nove epizode prikazana je i te kako zanimljiva rasparava između Svetlane Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija u koju se umešao i Đorđe David.

Ceca je najpre branila svoj stav pri glasanju, tvrdeći da pojedini članovi žirija kalkulišu, što će svi imati priliku da vide u novom serijalu.

- Ja sam devojci dala glas, da nisam dala glas kao tvoj mentor što ne daje mojim kandidatima jer glumi ludilo, onda ja ne aplaudiram i ne vičem: 'Bravo, bravo' - objasnila je Ceca, a zatim optužila Milija da "sapliće", na šta se nadovezao Đorđe David i konstatovao:

Foto: Jutjub/Zvezde Granda

- Aleksandar Milić Mili je vrlo ozbiljno zaljubljen u Svetlanu Cecu Ražnatović, ali zaljubljen kao konj! - ispalio je.

Mili je na to sa osmehom odgovorio:

- Ja to javno potvrđujem, nije to nikakva tajna - rekao je.

Svetlana Ceca Ražnatović opet je sve oduševila svojim stajlingom za emisiju "Zvezde Granda". Pevačica je za ovu priliku izabrala šljokičastu - plavu jaknu, crne, kožne pantalone i crnu majicu na bretele, a mnogima je za oko zapala njena tašna čija se vrednost kreće oko 50.000 evra.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!