DRAMA NA NASTUPU NIKOLE ROKVIĆA U MOSTARU: Pevač se oglasio na Instagramu - hitno morao da prekine pevanje zbog sigurnosti (FOTO)

Novosti onlajn

05. 03. 2022. u 14:20

PEVAČ Nikola Rokvić imao je nastup u Mostaru, ali je morao da prekine s pevanjem, te se tim povodom oglasio na svom Instagramu.

ДРАМА НА НАСТУПУ НИКОЛЕ РОКВИЋА У МОСТАРУ: Певач се огласио на Инстаграму - хитно морао да прекине певање због сигурности (ФОТО)

Foto: Printskrin

Naime, on je naveo da bog opšte sigurnosti morao da prekine dugoočekivan nastup koji je danima najavljivao na toj društvenoj mreži.

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Rokvić na svom storiju.

Foto: Printscreen/Instaram

- Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - glasio je jedan komentar.

BONUS VIDEO:

DRAGANA MIRKOVIĆ: Otkrila koju pevačicu vidi kao svoju naslednicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)