DETALJI VENČANJA LUKASOVOG SINA: Lazar mu tražio samo jedno, a pevač pecnuo kolege - Ne biram goste po popularnosti

Novosti online

04. 03. 2022. u 23:59

NAKON što je Lazar, najstariji sin Ace Lukasa, objavio da je verio svoju trudnu devojku Anu, usledile su i pripreme za gala venčanje koje je zakazano za 6. mart.

ДЕТАЉИ ВЕНЧАЊА ЛУКАСОВОГ СИНА: Лазар му тражио само једно, а певач пецнуо колеге - Не бирам госте по популарности

Foto: Novosti

U porodici Vuksanović sprema se veliko slavlje, a par će se na večnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice, dok će gala ceremoniju upriličiti u jednom beogradskom restoranu.

Ovim povodom oglasio se i pevač, te otkrio detalje priprema, ali i ko će se sve naći na spisku zvanica i možda se dohvatiti mikrofona i veseliti goste.

- Biće lepa svadba, biće lepe muzike. Pevaće pevači i pevačice, a sviraće muzičari, a na svadbi će biti gosti - odgovorio je šaljivo Lukas. - Verovatno ću otpevati neku pesmu, neću da pravim koncert kao što to rade neki na proslavama svoje dece. Ja pravim svadbu i ne zovem goste po čuvenju i popularnosti, nego zovem prijatelje.

Foto: Printskrin

Kako je pevač otkrio, Lazar je imao posebnu želju za svadbeni ples.

- Lazar je izrazio želju da im otpevam pesmu za prvi svadbni ples. I hoću da otpevam. On hoće da ja otpevam jednu pesmu koju ja nisam ni snimio, ali on voli tu pesmu. Jednu staru pesmu. A ja sam nešto drugo zamislio. A to što sam ja zamislio zavisi od toga da li će ta osoba moći da dođe na svadbu, jer nije ovde. Mislio sam sa Draganom Mirković da otpevam ovaj novi duet - rekao je.

Lukas kaže da nije savetovao sina kako da se ponaša u braku, jer misli da treba sam da se snalazi. Takođe, istakao je i da se čuje sa snajkom i da misli da je dobra.

Foto: Novosti

- Nisam ga ništa savetovao. Neka radi šta hoće u životu. Tata svaki dan poklanja i tati je svaki dan svadba. Sa snajkom se čujem. Dobra je - rekao je pevač kroz smeh.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba