PROSIDBA U KOMPLEKSU BELE KUĆE: Velika mrsna grčka svadba Trampove ćerke na Mikonosu

Novosti online

04. 03. 2022. u 20:48

TIFANI Tramp, ćerka bivšeg predsednika SAD, Donalda Trampa, venčaće se sa svojim verenikom, milijarderom libanskog porekla Majklom Bulosom na mondenskom grčkom ostrvu Mikonosu, otkrivaju američki mediji.

ПРОСИДБА У КОМПЛЕКСУ БЕЛЕ КУЋЕ: Велика мрсна грчка свадба Трампове ћерке на Миконосу

EPA

Spekuliše se da će par imati dve ceremonije venčanja i da će druga biti održana na imanju mladinog oca Mar-a-Lago na Floridi.

Tifani Tramp ima 28 godina i četvrto je dete Donalda Trampa, jedino iz braka sa drugom suprugom Marlom Mejpls. Tifani je odrasla sa svojom majkom u Kaliforniji, dok je njen otac živeo na Istočnoj obali. Kažu da je ime dobila po čuvenoj draguljarnici, čija se ekspozitura nalazi prekoputa Trampovog tornja u Njujorku. Oduvek je volela luksuz, a magazin Pipl piše da je "opsednuta glamurom i sjajem, kao i lepotom i romantikom", pa svoje venčanje želi da napravi jedinstvenim.

Četiri godine mlađeg izabranika Majkla Bulosa upoznala je upravo na Mikonosu 2018 godine, u klubu čiji je vlasnik bila američka glumica Lindzi Lohan. Tifani je bila gošća tokom kampanje za prikupljanje pomoći za nastradale u požarima na Atici. Majkl, sin libanskog milijardera, koji je odrastao u Nigeriji, od tinejdžerskog doba leta je provodio na tom kikladskom ostrvu, okupljalištu svetskog džet seta. Majkl od svoje 19. godine radi kao pomoćnik direktora u kompaniji svog oca.

Kako i dolikuje, zaprosio je Tifani kleknuvši na travnjak Bele kuće, u januaru prošle godine, poslednjeg dana predsedničkog mandata njenog oca. Verenički dijamantski prsten, vredan 1,2 miliona dolara kupljen je, pogodićete - kod Tifanija!

Datum venčanja još nije poznat, ali se spekuliše da bi Tifani Tramp i Majkl Bulos mogli da imaju dve ceremonije - jednu na Mikonosu i drugu na imanju Donalda Trampa, Mar-a-Lago, na Floridi.

Starija ćerka Donalda Trampa, Ivanka, udala se za Džareda Kušnera 2009. u Trampovom nacionalnom golf klubu u Bedminsteru u Nju Džersiju, dok je treći brak Donalda Trampa, sa lepom Slovenkom Melanijom, započeo 2005, ceremonijom na imanju Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi.

Tifani Tramp je veoma vezana za svoju majku, koja izgleda kao da joj je drugarica. Marla Mejpls se odlično slaže sa porodicom izabranika svoje ćerke, čak zajedno idu i na skijanje. Majkl ima dve sestre i starijeg brata koji je reper, poznat pod umetničkim imenom Farastafari.

(RTS/TINA BILANKOV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni