BILA SA RAŽNATOVIĆEM, NOSILA ČIZME OD 309.000 DINARA: Prva slika trudne Maše Terzić, trebalo bi da se porodi krajem juna (FOTO)

Novosti online

03. 03. 2022. u 19:18

MAŠA Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde, Zvezdana Terzića i bivša devojka Veljka Ražnatović, nedavno se verila i od dečka, kojeg krije od javnosti, dobila čak dva verenička prstena.

БИЛА СА РАЖНАТОВИЋЕМ, НОСИЛА ЧИЗМЕ ОД 309.000 ДИНАРА: Прва слика трудне Маше Терзић, требало би да се породи крајем јуна (ФОТО)

Foto Instagram printscreen/mashaterzic

Nakon vesti o skoroj udaji objavljeno je i da je u drugom stanju, što je Maša, nakon meseci ćutanja, rešila da potvrdi slikom na Instagramu.

Maša na fotografiji sedi u kafiću obučena u mini suknju i kratki kaput, a stomačić se tek nazire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Maša je  u šestom mesecu trudnoće. Termin za porođaj je krajem juna, a kako su preneli mediji, ona će na svet doneti dečaka.

Njen izabranik ne živi u Srbiji i nije javna ličnost, te ne želi da se eksponira u javnosti, pa samim tim Maša na društvenim mrežama nema nijednu zajedničku fotografiju sa njim.

Nedavno je dospela u centru pažnje, kada je prošetala u čizmama iz nove kolekcije svetskog brenda “Luj Viton” koje koštaju neverovatnih 2.629 evra, tačnije 309.000 dinara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)