TRUDNA ADRIJANA LIMA: Bivša srpska snajka objavila lepu vest na originalan način, budući tata zanemeo od sreće (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 02. 2022. u 18:38

VIKTORIJIN anđeo i supermodel, Adrijana Lima (40) je trudna i čeka svoje treće dete sa filmskim producentom Andreom Lemersom III kog je prvi put pokazala na festivalu u Veneciji, septembra 2021. godine.

ТРУДНА АДРИЈАНА ЛИМА: Бивша српска снајка објавила лепу вест на оригиналан начин, будући тата занемео од среће (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tik Tok

Ona je lepe vesti objavila putem svog TikTok profila u veoma zanimljivom videu koji je dobio mnogo lajkova i čestitiki.

U video snimku, ona najpre objašnjava da Andre obožava da je plaši i navodi gde je sve to uradio. Zatim kaže da je došlo vreme za osvetu i da mu vrati milo za drago.

Ona je u belom mantilu bez šminke. Ona drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i deluje iznenađeno i šokirano nakon saznanja da će postati otac.

Inače, Andre Lemers III ima 41 godinu, a rođen je u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali kako je i on u industriji zabave nije isključeno da su im se putevi ukrstili.

Andre Lemers III nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

Njegova najistaknutija dela su "Rock Paper Scissors", "Aleppo" i "Gods of Accident", koja je producirao. Radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno prikazani u budućnosti.

Pre njega, Andrijana je bila u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali ta ljubav je bila kratkog daha.

Adrijana je najpoznatija kao Viktorijin anđeo, a sarađivala je sa brendovima Giorgio Armani, Vera Wang, Louis Vuitton, Prada, Christian Dior.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)