MAFIJAŠ SA KOSOVA SLAB NA PEVAČICE: Evo koje estradne zvezde je ljubio brat uhapšenog Osmanija (FOTO)

Novosti online

18. 02. 2022. u 14:37

ALBANAC sa Kosova Baškim Osmani, koji je u javnosti poznat kao jedan od vođa kriminalne grupe koja se bavi prodajom droge i pranjem novca, uhapšen je u akciji Europola u Hrvatskoj, prenosi Ekonomija onlajn.

МАФИЈАШ СА КОСОВА СЛАБ НА ПЕВАЧИЦЕ: Ево које естрадне звезде је љубио брат ухапшеног Османија (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/ Emisija Glamur HappyTV

Braća Ćazim (nadimak Feliks), Burim, Bekim i Baškim Osmani našli su se pod istragom Europola u operaciji "Crni orao". Kako se navodi u medijima, poznato je da već godinama žive u Nemačkoj, odakle su poslove proširili na Španiju, Belgiju, Holandiju i druge evropske zemlje.

Albanski biznismen Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks, kako pišu mediji, ima jednu slabu tačku - pevačice.

Foto: Printskrin Youtube/Goca Bozinovska

 

On je pre nekoliko godina uslikan u zagrljaju Jelene Vučković, ćerke Goce Božinovske. Par vezu nije potvrdio.

Foto: Printskrin Instagram/bekvalceva

 

Tokom 2011. godine ljubavna afera Ćazima i Nataše Bekvalac je bila tema broj 1 svih medija. Ovaj par je viđen kako uživa na jahti u Hrvatskoj, a albanski biznismen ju je zasipao zlatnim nakitom i dijamantima.

Foto: Printskrin Instagram/Ana Nikolić

 

U kratkoj vezi sa Osmanijem bila je i Ana Nikolić, nakon čega je dobila batine od njegove bivše devojke Mande Popović. Ovaj slučaj se našao i na sudu, ali se sve brzo stišalo. Nedugo zatim, isplovile su na površinu poruke, koje je Nikolićeva slala Ćazimu, u kojima se navodi da ju je sramota što je spavala sa njim.

Foto: Printskrin Youtube/ BN TV Zabava - Zvanični kanal

 

Iako je folkerka Sanja Maletić već dve decenije u braku, Albanski biznismen je i na nju bacio oko. Naime, uhvaćeni su u strastvenoj prepirci putem interneta. Njih dvoje su mislili da će njihova veza ostati tajna, pa su u skladu sa tim smislili plan da zakažu ili da izmisle neki Sanjin nastup u Hrvatskoj, kako bi se videli. Pošto je saznao za ljubavnu prepisku, njen suprug Ljubiša je, posle žučne svađe, napustio zajednički dom.

Foto: Printscreen/TV Prva

 

Posle jednog Cecinog koncerta u Beču, Ćazim je sačekao pevačicu u bekstejdžu kako bi se upoznao sa njom. Kako se pričalo, od Cece je dobio samo osmehe i reči zahvalnosti na komplimente koji su joj upućeni.

Foto: Printskrin Facebook/Manda Popovic

 

Ćazim je ljubio i crnogorku Mandu Popović. Ona je godinama bila u vezi sa Albancem, a zbog njega je i napala Anu Nikolić.

BONUS VIDEO - KEBA OTKRIO DA KORISTI LASER: Negujem se prirodnim kremama, koje sam pravim

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri