BILA JE ČAST ŽIVETI SA NJIM: Ana Bekuta objavila snimak o Mrki zbog kojeg je posebno ponosna (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2022. u 14:44

PEVAČICA Ana Bekuta u pokojnom partneru Milutinu Mrkonjiću imala je najveću podršku, razumevanje i pažnju, pa od njegove smrti još ne može da se oporavi.

БИЛА ЈЕ ЧАСТ ЖИВЕТИ СА ЊИМ: Ана Бекута објавила снимак о Мрки због којег је посебно поносна (ВИДЕО)

Foto: Z. Knežević/V. Danilov

Ona redovno na društvenim mrežama deli objave posvećene njenom Mrki, a juče je bila posebno ponosna. Pevačica je na televiziji gledala dodelu nagrada povodom Dana državnosti Srbije, a Milutin je posthumano dobio Karađorđevu zvezdu prvog stepena, koju je umesto njega primio Ivica Dačić.

Ponosna Ana ovaj snimak objavila je na društvenim mrežama, i uz to napisala divne reči.

- Milutin Mrkonjić, kako mu sada na grobu piše, heroj obnove zemlje. Celog svog života je gradio, nikad nije rušio. Celog života pomagao i trudio se da nikada ne povredi nikoga. Celog svog života bio posvećen, celog svog života hteo bolje i više za celo društvo i državu. Celog svog života gradio mostove. I bukvalno i figurativno. Bila je čast živeti s njim - napisala je pevačica, a onda su njeni pratioci nizali komentare podrške i najlepših reči za pokojnog Mrku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja