RASKINULI CECA I BOGDAN: Par se razišao nakon godinu dana veze

Novosti onlajn

02. 02. 2022. u 12:40

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze.

РАСКИНУЛИ ЦЕЦА И БОГДАН: Пар се разишао након годину дана везе

Foto: Instagram

Iako je sve delovalo idilično i da je Ceca našla partnera "za ceo život", neke stvari su se promenile i njihova ljubav nije opstala, piše "Blic".

Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vest da su balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Kako se saznaje, tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

Ceca i Bogdan nisu želeli da komentarišu previše raskid koji se desio, ali jedino što su želeli jeste da potvrde ove navode:

-Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života.

Raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Inače, sve je češća pojava da se za raskide saznaje putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice.

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)