IZGLEDA DA SAM JE PRIZVALA: Nataša Ninković otkrila kako je dobila ulogu u popularnoj seriji

Novosti onlajn

02. 02. 2022. u 09:49

NELE Karajlić je Nataši Ninković ponudio ulogu u seriji "Složna braća - Nova generacija" jer je u jednom intervjuu pročitao kako vapi za angažmanom u dobroj komediji.

ИЗГЛЕДА ДА САМ ЈЕ ПРИЗВАЛА: Наташа Нинковић открила како је добила улогу у популарној серији

Foto: Instagram

Popularna glumica kaže da je presrećna što je baš ona dočarala junakinju Viktoriju Vikicu Ćoško.

- Gledala sam originalnu verziju serije iz 1996. godine i često sam govorila kako bih volela da sam igrala u njoj. Jednog dana me je Nele Karajlić pozvao i rekao mi: "Slušao sam te u jednom intervjuu u kom si rekla da si se uželela dobre komedije, evo prilike za tebe u Složnoj braći". Izgleda da sam prizvala ulogu i ovom prilikom sam mu zahvalna na tome - priča Nataša i objašnjava šta joj je bilo najinteresantnije u Vikičinom liku:

- Zanimljivo mi je to što je plavuša i Hercegovka iz Mostara, a ja nikada dosad u karijeri nisam imala plavu kosu. Verujem da gledaoci uživaju u dogodovštinama glavnih junaka, isto kao što sam i ja uživala dok sam bila u Vikičinoj koži.

Scenarista serije Nele Karajlić kaže da je tekst za nastavak kultne serije pisao za vreme policijskog časa tokom 2020. godine.

- Pandemija koronavirusa je mog sina Srđana i mene prikovala za kompjuter i tada smo napisali tekst za celu sezonu. Sećam se da su mi tokom prve sezone mnogi zamerali što pišem komediju dok traje vanredno stanje, a ja sam samo hteo da oraspoložim narod - priča Nele.

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)