OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN ŽIKE IZ "ZANE": Voditeljka tvrdi - Zbog para je svedočio da se mojoj sestri oduzmu deca

Novosti online

26. 01. 2022. u 21:44

VODITELJKA Jadranka Jevtić optužila je Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žika Zana, da je, kako je napisala, "najveći ološ na estradi".

ОЗБИЉНЕ ОПТУЖБЕ НА РАЧУН ЖИКЕ ИЗ ЗАНЕ: Водитељка тврди - Због пара је сведочио да се мојој сестри одузму деца

Foto: Printskrin Fejsbuk

Kako piše "Blic" ona se pratiocima na Fejsbuku požalila da je Žika svedočio protiv njene sestre kako bi joj se oduzela deca.

- Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve. Univerzum i karma su čudo – napisala je Jadranka.

Foto: Printskrin Fejsbuk

Zoran Živanović, odnosno Žika, je imao kratak komentar na optužbe.

Foto: Printskrin Fejsbuk

- To je bilo toliko davno, ali odlično znam na čega se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti – izjavio je Žika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

U BELEKU, U HLADU BOROVE ŠUME: Veličanstveni hotel iz lanca poznatog po odličnoj usluzi, kvalitetu i bogatim sadržajima