OTVORIO DUŠU POSLE OČEVE SMRTI: Nikola Rokvić utehu pronalazi u porodici - Deca su najbitnija (FOTO)

Novosti online

11. 01. 2022. u 22:54

PEVAČ Nikola Rokvić i njegova porodica nedavno su doživeli veliki gubitak, kada je preminuo legendarni Marinko Rokvić.

ОТВОРИО ДУШУ ПОСЛЕ ОЧЕВЕ СМРТИ: Никола Роквић утеху проналази у породици - Деца су најбитнија (ФОТО)

FOTO: Z. Knežević

Nikola je sada otvorio dušu pred kamerama i otkrio da je u potpunosti okrenut svojoj porodici, a posebno deci.

- Najbitnija je porodica, najbitnija su naša deca. Bitno je da se okupimo za Božić, da odemo na liturgiju, a onda da imamo i taj zajednički ručak gde se iznosi česnica, da vidmo ko izvlači novčić i kome će godina biti srećna. Bojana, Leona i Simeon su spremali jelku i ukrase, sve je u toj novoogodišnjoj atmosferi. Simeonu je Deda Mraz doneo Hulkovo odelo, a Leoni ponija. Dobili su šta su tražili, jer su bili dobri - izjavio je Nikola u emisiji "Premijera".

Mladi pevač je govorio o planovima na poslovnom polju u 2022. godini.

- Treba imati ciljeve i na vreme krenuti ka njima. Ja sam zadao sebi neke ciljeve i verujem da će ova godina biti godina moje karijere. Imam osećaj da je došlo vreme da se posvetim pesmama i pevanju, i nadam se da ću u ovoj godini iskoristiti svoj potencijal - rekao je.

Otkrio je i koje je to pesme odbio da snimi, a koje su kasnije postale veliki hitovi. 

- Žalim što nisam otpevao 'Imati, pa nemati' i 'Pukni, zoro'. Za prvu pesmu sam ja kriv, nisam je osetio. Kako ja sada to da pevam? Kad sam čuo DŽeja, oduševio sam se, njemu je to leglo. Za 'Pukni, zoro' sam snimio demo, ali se neke stvari nisu poklopile. Drago mi je da je ta pesma na kraju ostala pesma za sva vremena - iskren je bio Nikola Rokvić, koji sa suprugom, lepom manekenkom Bojanom Barović, ima dvoje dece, a poznato je da su vezu započeli u rijalitiju "Survivor".

BONUS VIDEO - DIRLJIV GOVOR NIKOLE ROKVIĆA NA SAHRANI: "Spevao sam ti junačku pesmu oče"

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UPRAVO SAZNAJEMO! Vest koju je Vučić zaboravio da saopšti: 100.000 ljudi koji su dobili vaučere od 5.000, dobiće još 10.000 dinara