RAZOTKRIVENA ROMANSA ANĐELINE DŽOLI I VIKENDA? Jedan detalj odao vezu prlepe glumice sa 15 godina mlađim reperom

Novosti online

11. 01. 2022. u 21:28

PRE nekoliko meseci, mediji su plasirali priču da su jedna od najleših žena na svetu Anđelina Džoli i poznati reper Vikend u tajnoj vezi. Jedan detalj ih je razotkrio.

РАЗОТКРИВЕНА РОМАНСА АНЂЕЛИНЕ ЏОЛИ И ВИКЕНДА? Један детаљ одао везу прлепе глумице са 15 година млађим репером

Foto: Profimedia

Iako su ih uslikali dok su zajedno odlazili na večeru u jedan poznati restoran u Santa Monici, mnogima je ova vest bila jako čudna za poverovati.

Foto: Profimedia

 

Pogotovo zato što je nakon toga lepotica viđena sa svojim bivšim suprugom Džoni Li Milerom kod kojeg je odlazila u stan. 

Ni Anđelina ni Vikend nisu bili raspoloženi da komentarišu svoj odnos o kojem se šuškalo, sve do sada. Naime, istina je ispričana na novom muzičarevom albumu koji je svet željno iščekivao.

Kada je album 'Dawn FM' ugledao svetlo dana, mnoge je posebno zaintrigirala pesma 'Here We Go... Again'.

"A moja nova devojka, ona je filmska zvezda... Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda...", glasi deo pesme koja je svakako potencijalni dokaz njihove misterizone veze.

Društvene mreže bruje o oovj priči, a komentari obožavalaca ne izostaju, oni su ovo shvatili kao zvaničnu potvrdu. 

Podsetimo, Vikend i Anđelina prvi su put uslikani zajedno u javnosti u Santa Monici krajem juna ove godine. Tada je nakon izlaska svako otišao svojoj kući i vest o njihovoj vezi je bila veliko iznenađenje jer nije bilo ranije poznato da su prijatelji, a kamoli nešto više od toga.

BONUS VIDEO:

Beograđanka - gradska osmatračnica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠOU U SEOSKOM FUDBALU: Ispisnica iz kluba kojoj se smeje Srbija - vidite šta piše