SVETSKI KONCERT ILI PRAZILUK? Jelena Karleuša izvređala Olju Bećković jer je prvi predlog u emisiji "Utisak nedelje" bio njen nastup za doček

V. N.

10. 01. 2022. u 22:38

FOLK pevačica Jelena Karleuša i dalje se ne oglašava posle navodnog porodičnog nasilja koje je od muža, fudbalera Duška Tošića, doživela na veliki hrišćanski praznik Božić.

СВЕТСКИ КОНЦЕРТ ИЛИ ПРАЗИЛУК?  Јелена Карлеуша извређала Ољу Бећковић јер је први предлог у емисији Утисак недеље био њен наступ за дочек

Foto ATA Images

Kako navode mediji, Tošić je JK, nakon što su se posvađali, prvo pljunuo, a onda ju je i ošamario, te mu je određena mera zabrane prilaska i komuniciranja sa pevačicom prvo na 48 časova, a od nedelje na još 30 dana.

Olja Bećković, Foto T. Ćirić

Karleuša se preksinoć na kratko oglasila na insta-storiju i osula paljbu po voditeljki Olji Bećković, nakon što je u emisiji "Utisak nedelje" prvi predlog bio "Beograd na praziluku", odnosno novogodišnji doček u prestonici, gde je JK pevala ispred Skupštine.

- Jedno logično pitanje za Olju Bećković, koliko moraš da budeš nerealan, maliciozan, zatrovan mržnjom, neprofesionalan i drzak, da ovakav koncert nazoveš prazilukom - napisala je JK na "Instagramu", ali je taj post brzo obrisala.

- Sve razumem, ali kako si, bre, ovo uporedila sa prazilukom, ženo? Ovakav svetski koncert i 50.000 prisutnih ti vređaš na ovakav dripački način? Čekaj, je l' te nije ono blam načina na koji prljaš svoju profesiju? Zašto, bre, crvljivi proklijali blatnjavi krompiru...

TUŽILAŠTVO TRAŽI DODATNE PROVERE

PRVOM osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, policija je dostavila izveštaj vezan za slučaj Karleuša - Tošić. Kako je juče saopšteno, oni će izvršiti i dodatne provere preko nadležnog Centra za socijalni rad. Nakon što budu dobili sve tražene izveštaje, odlučiće o daljem postupanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (1)

A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?